Rodgers mijenja Beniteza u Newcastleu?
Brendan Rodgers je prije dolaska u Celtic bio trener Liverpoola, kojeg je doveo nadomak osvajanja titule prvaka Engleske. Također, s klupe je predvodio Swansea.

Uprava nezadovoljna rezultatima

Rodgers mijenja Beniteza u Newcastleu?

S. Bošković

Brendan Rodgers, trener Celtica, uskoro bi se mogao vratiti u Premier ligu Engleske i to kao trener Newcastlea Uniteda.

Prema pisanju engleskih medija uprava Newcastlea nije zadovoljna početkom sezone ovog kluba, te su spremni da daju otkaz aktualnom treneru Rafi Benitezu, unatoč tome što španski stručnjak ima podršku navijača.

Kako otočki mediji prenose svaki naredni loš rezultat Newcastlea mogao bi koštati Beniteza posla, a kao njegova zamjena se najviše spominje Brendan Rodgers.

Rodgersu trenutno ne cvjetaju ruže u Celticu s obzirom na to da je njegov klub tri boda iza Heartsa u škotskoj ligi.

Potražite više informacija na temu Premier league:

S druge strane, Svrake se nalaze na pretposljednjoj poziciji u Premier ligi s samo dva osvojena boda iz osam utakmica. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi