"Ako je to potrebno da se sačuva fudbal - onda igrajmo bez navijača"

Tako kaže Hugo Lloris

"Ako je to potrebno da se sačuva fudbal - onda igrajmo bez navijača"

Golman Tottenhama Hugo Lloris nema ništa protiv toga da se neko vrijeme igraju utakmice bez navijača ako je to uslov da se očuva fudbal kao sport.

Podsjetimo, Premiership je prekinut prije nešto više od dva mjeseca, a kada se jednom nastavi igrat će se mjesecima bez navijača.

Iako će i samim igračima sigurno biti neobično takvo nešto, Lloris poručuje da on neće imati problem s tim jer je bolje da se igra bez navijača nego da se ne igra nikako.

"Ako moramo da igramo bez navijača na duži period kako bismo sačuvali fudbal, onda to moramo da uradimo", kazao je Lloris.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Francuski čuvar mreže dodao je kako se ponekad sretne sa saigračima, ali da ih vidi samo iz daleka.

Inače, njegov Tottenham se prije prekida prvenstva nalazio na 8. poziciji i u slučaju nastavka takmičenja trebao bi se boriti za četvrto mjesto i ulazak u Ligu šampiona.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi