Dele Alli u šoku nakon okršaja s razbojnicima: "Ovo je bilo užasno iskustvo"

Provalili mu u kuću

Dele Alli u šoku nakon okršaja s razbojnicima: "Ovo je bilo užasno iskustvo"

E. Čaušević

Fudbaler Tottenhama, Dele Alli, jučer je je bio na meti razbojnika koji su provalili u njegovu kuću, te mu prijetili nožem.

Engleski mediji objavili su jučer da su dvojica muškaraca provalili u kuću igrača Tottenhama u ranim jutarnjim satima, te da je Dele Alli bio u kući kada se sve to dešavalo.

On je policiji ispričao da su mu oni prijetili nožem, te da je dobio udarac u glavu. Nakon što je Alli pao na pod razbojnici su ukrali vrijedne predmete iz njegove kuće, a većinom su to bili satovi i nakit.

Nakon svih dešavanja danas se Dele Alli oglasio putem Instagrama, te se zahvalio svima na porukama podrške koje je dobio.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Hvala vam svima na porukama podrške. Ovo je bilo užasno iskustvo, ali najvažnije je da smo svi dobro", poručio je fudbaler Tottenhama.

Londonska policija je poručila da je istraga u toku, ali da još uvijek niko nije uhapšen.

Promo

Top Komentari

E.Car
Moraš se početi družiti sa Kolašincem od njega razbojnici bježe.
4 0
Ivica_Osim8
hahah nek su trebaju vas sve jednog po jednog, realno fudbal vise volim nego. sebe, al da neko dobija ****ne milione sto trči za loptom, dok neko gine cijeli dan za 20km ili eura, to mi nikad nece biti jasno
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi