"Bojite se? Onda ostanite kod kuće i gledajte Bundesligu na TV-u!"

Mourinho odgovorio pojedinim kolegama

"Bojite se? Onda ostanite kod kuće i gledajte Bundesligu na TV-u!"

E. Škorić

Menadžer Tottenhama Jose Mourinho s nestrpljenjem čeka povratak nogometa, iako se neke njegove kolege protive toj ideji.

Mourinho je videokonferenciji premierligaša navodno odbrusio Pepu Guardioli i Franku Lampardu nakon što su se ova dvojica zalagali za to da se pričeka s odlukom o nastavku prvenstva.

"Ako ste toliko zabrinuti oko povratka utakmicama, ostanite kod kuće i na televiziji gledajte utakmice Bundeslige!", poručio im je Mourinho.

Nijemci startaju već ovog vikenda, dok bi Englezi trebali da se vrate u junu, ne prije 12. u mjesecu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Očajnički čekam povratak Premiershipa što prije, posebno kada vidim da se druga prvenstva nastavljaju", poručio je Mourinho.

Devet kola prije kraja njegov Tottenham je na sedam bodova od Chelseaja, koji je trenutno četvrti i za sada posljednji putnik za Ligu prvaka iz Premiershipa. Mou je uvjeren da će preteći bivši klub i sa Spursima na kraju opet igrati Ligu prvaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti