Son se vratio u London, spreman za nastavak sezone

Odradio vojni rok

Son se vratio u London, spreman za nastavak sezone

A. Čaušević

Ofanzivac Tottenhama Heung-min Son se vratio u London nakon što je kompletirao vojni rok u Južnoj Koreji.

Son je proveo tri sedmice u kampu oružanih snaga Južne Koreje, a obuku je završio među pet najboljih u svojoj klasi.

Ovaj 27-godišnjak neće biti primoran da boravi u samoizolciji ukoliko rezultati testiranja na koronavirus budu negativni te će se odmah moći priključiti trenzima.

Sjajni fudbaler bi već od ponedjeljka mogao početi trenirati i to individualno kao što i dozvoljava dio striktnog protokola za povratak Premiershipa.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Inače, Son se u potpunosti oporavio od loma ruke zbog čeka je trebao propustiti ostatak sezone, ali pandemija koronavirusa mu je u ovom slučaju pomogla.

Ispunio je obavezni vojni rok bez utjecaja na njegovu fudbalsku karijeru, a pri tome se oporavio od povrete pa će biti na raspolaganju Joseu Mourinhu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi