Ako ko zna kako je Kolašincu to je Gomes, pokazao je to i prilikom izlaska iz igre bh. defanzivca

Šampionski potez

Ako ko zna kako je Kolašincu to je Gomes, pokazao je to i prilikom izlaska iz igre bh. defanzivca

A. Čaušević

Sead Kolašinac je zbog povrede ramena bio primoran da utakmicu Arsenal - Everton napusti igru u ranoj fazi. 

Kolašinac je izašao s terena s previjenim ramenom, a bh. reprezentativca navijači Arsenala su ispratili s aplauzima.

Stameni lijevi bek je dobio i aplauze s Evertonove klupe i to od Andrea Gomesa koji itekako dobro zna kako je zadobiti tešku povredu.

Gomes je u novembru zadobio tešku povredu zgloba nakon startna Heung-min Sona, a gostovanje na Emiratima je bio njegov povratnički meč fudbalu.

Svjestan mogućnosti da je Kolašinac teže povrijeđen veznjak se solidarisao s fudbalerom Arsenala te mu je uputio aplauz podrške.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Gomes je tokom drugog poluvremena dobio priliku za igru i sluteći prema viđenom potpuno se oporavio od povrede. Prilikom ulaska nagrađen je aplauzima s tribina Emirata.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi