Ako Messi ode Barcelona kreće po Manea
Foto - EPA

Morat će izdvojiti 120 miliona eura

Ako Messi ode Barcelona kreće po Manea

Midhat Šljivak

Ekipa Barcelone već ima plan šta će učiniti ako Lionel Messi napusti klub.

Katalonski list Sport tvrdi da rukovodstvo kluba ima namjeru angažovati zvijezdu Liverpoola Sadija Manea kao idealnu zamjenu za Messija.

Sport tvrdi da je Senegalac prva opcija za novog trenera Ronalda Koemana. Sa njim je sarađivao u Southamptonu i dobro ga poznaje.

Njegove igre su također dobro poznata. Mane jednostavno blista u dresu Redsa i jedan je od najzaslužnijih za osvajanje titule prvaka Engleske nakon 30 godina.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Barcelona bi za usluge 28-godišnjeg krilnog napadača morala izdvojiti barem 120 miliona eura, a taj bi se novac skupio prodajom Messija i još nekih fudbalera.

Mane je od 2016. godine član Liverpoola i zabio je 170 golova u 81 nastupu.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

FK_Lew.
Barcelona polahko ali sigurno postaje novi newcastle...
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi