Oglasio se i legendarni Rivaldo o mogućem odlasku Messija, ali i o transferu Ronalda u Juventus

Oglasio se i legendarni Rivaldo o mogućem odlasku Messija, ali i o transferu Ronalda u Juventus

A. Beganović

Legendarni brazilski fudbaler koji je s dosta uspjeha nosio i Barcelonin dres, Rivaldo, osvrnuo se na mogući odlazak Messija iz Barcelone.

Mnogo pažnje u svjetskoj javnosti izazvao je Messijev zahtjev za odlaskom iz Barcelone.

Tim povodom oglasio se i Rivaldo koji smatra da bi Messijev besplatni odlazak u vrijeme pandemije bio ogroman udarac za njegov bivši klub.

"U trenutku kada se klub suočava s velikim teškoćama zbog pandemije, gubitak najveće zvijezde besplatno je ogroman udarac. Mislim da je ovo zapravo najveća prepreka Mesijevom momentalnom odlasku, jer Barcelona želi dobiti nešto novca. Tužno je vidjeti kraj Messijeve priče u Barceloni ako stvari ostanu ovakve kakve jesu. Ali to je fudbal i ponekad stvari ne idu onako kako bismo očekivali", istakao je Rivaldo pa se potom osvrnuo i na Realovu prodaju Ronalda prije dvije godine.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Ronaldov transfer od 100 milijuna eura u Juventus izgledao je kao loš posao za Real u 2018. godini. Ali gledajući kako se razvija situacija s Messijem, možda se nije pokazalo tako loše za Real, jer su oni dobro dobili novac u pravom trenutku."

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

struja
Nit je legenda a pogotovo njegovo misljenje.
4 12

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi