"Ako Mihajlovića danas ne zagrlim..."

Dirljiva poruka starog prijatelja Mihajloviću

"Ako Mihajlovića danas ne zagrlim..."

E. Škorić

Bologna će danas ugostiti Lazio, a Siniša Mihajlović izrazio je želju da bude na klupi svoje ekipe.

Unatoč činjenici da je bolestan, Miha je već bio na klupi Bologne u prva dva kola, a sada traži od doktroa da mu daju zeleno svjetlo da vodi ekipu protiv svog nekadašnjeg kluba Lazija.

Mogao bi to da bude i susret starih saigrača i prijatelja, pošto je na klupi Lazija Simeone Inzaghi koji je prije današnjeg meča uputio poruku srbijanskom stručnjaku.

"Moje mišljenje o Siniši? Prije svega je ratnik i siguran sam da će on pobijediti u ovoj bitci", rekao je Inzaghi na konferenciji za novinare.

"On je moj dragi prijatelj i mislim na njega često. Kad sam prvi put stigao u Rim, toliko mi je pomogao da se smjestim u Lazio i novi grad. Zajedno smo podijelili mnogo sjajnih pobjeda. Ako ga ovaj put ne zagrlim, to će onda biti u revanšu na Olimpicu", dodao je trener Lazija.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Utakmica Bologne i Lazija igra se od 15 sati, a još uvijek nije sigurno hoće li Mihajlović, prema najavama, zaista sjediti na klupi.

Poznavajući njega, šanse da se takvo što dogodi su zaista velike.

Promo

Top Komentari

Keno
Zar se ima jos sta zagrliti
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi