Ako Milan ne ode u Ligu prvaka, PSG bi im mogao oteti najvećeg dragulja

Parižani vrebaju svoju šansu

Ako Milan ne ode u Ligu prvaka, PSG bi im mogao oteti najvećeg dragulja

S. Grebović

Ostala su još dva kola do kraja sezone u Seriji A, gdje željno iščekujemo rasplet u borbi za opstanak, ali i za mjesta koja naredne sezone vode na evropsku scenu.

Iako je šampion odavno pozat, borba za plasman na euro scenu nikada nije bila zanimljivija. Čak je sedam timova u opticaju u borbi za Evropu i isto tako timova se i dalje bori za opstanak.

Prema pisanju talijasnke La Repubblice Milan bi vrlo lako mogao ostati bez čuvara mreže Gianluigija Donnarumme. 

Prvi golman Milana važi za jednog od najperspektivnijih golmana svijeta, a PSG traga za golmanom pošto je postalo jasno da Donnarummin sunarodnjak i imenjak, Buffon, definitivno odlazi na kraju sezone.

Interes za njegovo dovođenje pokazao je i Manchester United, imajući u vidu da postoji mogućnost da De Gea napusti Old Trafford na kraju sezone.

Sve će zavisiti od toga da li će Milan uspjeti da se plasira u Ligu šampiona, ukoliko ne, šanse da Donnarumma ode su sve veće i to za sumu od 50 miliona eura. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Rossoneri će u narednom kolu na svom terenu dočekati otpisani Frosinone, dok će u posljednjem kolu u goste SPAL-u.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi