Ako ostane bez Lautara, Inter će se pojačati iz Manchester Uniteda?

Martial želja Nerazzurra

Ako ostane bez Lautara, Inter će se pojačati iz Manchester Uniteda?

Ekipa Intera mogla bi ovog ljeta ostati bez jednog od najboljih igrača Lautara Martineza.

Barcelona je navodno vrlo blizu da dovede Argentinca, a Nerazzurri ne prepuštaju ništa slučaju i već traže adekvatnu zamjenu.

Ekipa koju s klupe predvodi Antonio Conte zainteresovana je da umjesto Lautara angažuje napadača Manchester Uniteda Anthonyja Martiala, prenosi Gazzetta dello Sport.

Martial je prva želja Contea, ali nije isključeno da se Nerazzurri okrenu i napadaču Leipziga Timu Werneru ako ne uspiju dovesti Francuza.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Martial se inače i ranije povezivao s odlaskom iz Uniteda i prelaskom u Seriju A i vidjet ćemo da li je baš ovo ljeto prava prilika da se to i ostvari.

Francuz je ove sezone jedan od najboljih igrača Crvenih vragova jer je na 34 utakmice postigao 16 pogodaka i dodao 5 asistencija.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi