"Ako Pogba misli da su glupi trikovi dovoljni, onda je idiot"

Paul Ince bez dlake na jeziku o svom imenjaku

"Ako Pogba misli da su glupi trikovi dovoljni, onda je idiot"

Manchester United je sinoć izvukao remi protiv Arsenala, ali Crvenim đavolima svejedno ove sezone ne ide po planu.

Paul Pogbe je sinoćnji susret počeo na klupi za reverzne igrače, a u igru je ušao u 75. minuti.

Nije ponovo Francuz imao pretjeran uticaj na igru Uniteda i nikako da u crvenom dresu počne pružati partije poput onih u dresu Trikolora.

Nekadašnji veznjak Uniteda, Paul Ince, danas je često stručni komentator, a sada je poručio da se vjerovatno Pogba ne bi ljutio da uskoro napustio Old Trafford.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Pogba je doveden sa reputacijom igrača svjetske klase, ali on sada izgleda prosječno. Ako misli da je njegovo samo da izađe na teren i da uradi nekoliko glupih trikova zbog kojih će izgubiti loptu, onda je on idiot", izjavio je Ince, pa dodao:

"Njegov odnos prema navijačima mi govori da je želi da ode iz Manchester Uniteda, da to jedva čeka. Sa druge strane, Ander Herrera moždan nije najbolji na svijetu, ali razumije United, razumije šta znači igrati za ovaj klub i želi pobjeđivati... Pogba to nema, a nema ni Lukaku".

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi