Ako ste majstor za transfere, možda je ovo vaša šansa

Traži se direktor za transfere

Ako ste majstor za transfere, možda je ovo vaša šansa

E. Škorić

Slovenački prvoligaš Celje nudi vam mogućnost da se zaposlite i pristojno zarađujete.

Možda to nije praksa za klubove iz ovog dijela Evrope, ali Celje je putem Službe za zapošljavanje ponudilo mogućnost svima da apliciraju za veoma zanimljiv posao.

Naime, uprava kluba traži direktora za transfere, osobu koja bi, jasno, bila spremna uhvatiti se u koštac sa nimalo lakim zadacima i klubu angažovati samo provjerena i prava pojačanja.

Spol kandidata nije važan, a u opisu posla stoji da treba intervjuisati skaute kluba i nogometaše koji bi mogli postati članovi Celja, a također naravno potrebno je pratiti svaki korak potencijalnih pojačanja.

Do 24. janaura moguće se prijaviti, pa ako to učinite - puno sreće. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije