Ako sudimo po podršci, Zmajevi večeras ne mogu izgubiti: Bh. navijači okupirali stadion Juventusa!

Torino obojen u plavo-žute boje

Ako sudimo po podršci, Zmajevi večeras ne mogu izgubiti: Bh. navijači okupirali stadion Juventusa!

Kako se bliži početak utakmice Italija - Bosna i Hercegovina, tako i euforija raste, a i naši navijači počinju stizati na stadion Juventusa. 

Našoj selekciji je pobjeda ili barem remi u ovom meču pod imperativom obzirom da smo pali na četvrto mjesto kvalifikacione grupe i u slučaju poraza vrlo teško ćemo se naći na Euru.

Svjesni važnosti utakmice su očigledno i naši navijači koji su danas bukvalno okupirali Torino, a čini se kako ih ispred stadiona ima nekoliko hiljada.

Sa sigurnošću možemo reći da će Zmajevi večeras imati ogromnu podršku i da će stadion Juventusa bitiobojen u plavo-žute boje.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Iskreno se nadamo da će to našim Zmajevima pomoći da naprave senzaciju, a to bi sigurno bila pobjeda u Torinu ili barem iznaneđenje u vidu remija.

Meč počinje od 20.45 sati.

Promo

Top Komentari

ljiljani_zlatni
SVE ŠTO ŽELIM U OVOM TRENUTKU...
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi