Svi u jedan glas: "Sve što želim u ovom trenutku..."

Ludnica u Torinu

Svi u jedan glas: "Sve što želim u ovom trenutku..."

Edmir Škorić

Brojni navijači Bosne i Hercegovine nalaze se u Torinu i čekaju večerašnju utakmicu.

Kao i svaki put kada igra bh. reprezentacija, tako i danas vlada nevjerovatna atmosfera i euforija, bez obzira što je rival jedna Italija.

Bh. reprezentacija u Torinu želi da se iskupi za lošu igu i poraz od Finske, a protiv Italije će biti sve samo ne lako. Međutim, svi oni koji su otišli u Torino itekako vjeruju u izabranike Roberta Prosinečkog.

Na ulicama ovog italijanskog grada brojni navijači s bh. obilježjima, a još u podnevnim satima je počelo navijanje.

"Sve što želim u ovom trenutku...", odjekuje u Torinu. Navijači iz bh. gradova, ali i dijaspore prave fantastičnu atmosferu i sigurno je da će to raditi i večeras na stadionu Juventusa.

Niko nema navijače kao BiH: U Torinu ni snažan pljusak nije nadjačao navijanje 'Bosna je šampion'

U ovom italijanskom gradu je pao pravi ljetni pljusak zbog kojeg su se i naši navijači morali sakriti pod balkone i slično, ali nadamo se da će isti brzo proći te da će večeras uslovi za igru biti daleko bolji.

Snažan pljusak nije poremetio mnogo naše navijače koji su i u tim uslovima zapjevali dobro poznatu 'Bosna je šampion'.

Podsjetimo, naš tim je i u Finskoj drugo poluvrijeme igrao pod velikim pljuskom, a to nam očito nije odgovaralo jer smo upravo u tom periodu meča i primili oba pogotka.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Top Komentari

Chupy
Ovo vam je bosansko srce, ponos, inat!! Goloruk narod nas, bosanskohercegovacki, je se odbranio i porazio cetnickog agresora! Muda brate, muda imamo ko onaj bik sa koride. Naprijed Bosno i Hercegovino!
29 2
Goal22
Iiiii oni i poslije ovoga imaju hrabrosti i obraza reci da u Bosnu dodju samo pojesti kolače.
13 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi