"Ako sutra pobijedimo Juve brijem glavu - napraviću frizuru kao Nainggolan"

Koliko može Sampdorija protiv lidera?

"Ako sutra pobijedimo Juve brijem glavu - napraviću frizuru kao Nainggolan"

Juve se u prošlom kolu Serije A izvukao protiv Atalante, a u posljednjem kolu pred odlazak na zimsku pauzu Stara dama dočekuje Sampdoriju koja niže sjajne rezultate na krilima raspucanog Quagliarelle.

Prvi čovjek Sampdorije Massimo Ferrero, kao i navijači ovog kluba, jedva čeka duel sa liderom italijanskog šampionata, a pred isti je dao i zanimljivo obećanje - u svom stilu.

"Imamo dugo gosu, oduvijek nosim takvu frizuru, ali ako pobijedimo Juventus ošišaću je, napraviću frizuru poput one Radje Nainggolana", poručio je Ferrero.

Ferrero se potom osvrnuo i na rasizam na fudbalskim stadionima, što je tema broj jedan u Italiji nakon ispada navijača Intera i vrijeđanja Napolijevog Kalidoua Koulibalyja.

"Fudbal je šou i mora se nastaviti, ali bi trebalo uvesti dodatne redare na tribinama koji bi se brinuli o sigurnosti. Također, na stadionima bi trebalo napraviti ćelije, pa ukoliko neki ultrasi prave probleme trebalo bi ih smjestiti u te ćelije", poručio je Ferrero, pa dodao:

"Na stadionima ne bi trebalo biti nasilja i rasizma, ipak se ovdje radi o sportu i zabavi... Ljude koji se tako ponašaju treba hapsiti".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inače, Ferrerova Sampdorija će snage sa Juventusom odmjeriti sutra u meču koji počinje u 12:30 sati.

Juventus je izraziti favorit i protiv Sampdorije koja je u odličnoj formi. Ipak, ukoliko mislite da Sampdorija može iznenaditi i vi možete dobro zaraditi! Pogledajte kvote kladionice MOZZART za duel Juventusa i Sampdorije!

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije