5

Komentari (5)

Alemka3012
limvotemirvah
Arapi im platili let, smjestaj, sve zivo, a tamo ih Benfica nakanta. Ovi ce se ekspresno vratiti nazad. Zamalo da su ulozili pare, ali sad su shvatili da bi to bila velika greska. S druge strane, nas Princ Ismir Mirvic nezaustavljivo dize ljestvicu u ovoj ligi.
hanball123
Znamo da kritikujete samo iz razloga sto je u pitanju gradski rival. Svakako dobra stvar za Željine juniore, lijepo iskustvo. Pa da gube 10:0, šta? Igraju svakako protiv najboljih evropskih klubova. Znamo svi kakve zvijezde je posljednjih godina Benfica izrodila, a znamo u kakvim uslovima treniraju nasi juniori svi, ne samo Željovci. Znamo i koliko prostora zauzimaju tatini sinovi. Dokle cemo bit tako zavidni? Za svakog omladinca je poseban doživljaj neki turnir vani, da se malo maknu iz blatnjavih terena a i da pokazu evropljanima da i mi znamo igrat lopte. 3:0 protiv Benfice pristojan rezultat. Puna podrska za mlade Željovce, samo naprijed, naša prljava sredina će uvijek zavidjet, SRETNO
zosteer8
Karnem ti staru...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.