Isakoviću istekao ugovor sa NK Vis Simm Bau

Iskusni defanzivac ima ponuda

Isakoviću istekao ugovor sa NK Vis Simm Bau

S. Mlaćo
Ambiciozni prvoligaš NK Vis Simm Bau napravio je sjajan rezultat u debitantskoj sezoni u Prvoj ligi FBiH. Ovaj tim je završio na četvrtom mjestu sa četiri boda zaostatka za jesenjim prvakom Posušjem i realnim šansama da se u drugom dijelu sezone bori za prvo mjesto.

Ovaj tim bi mogao doživjeti određene promjene u igračkom kadru ove zime, a ugovor je između ostalih istekao sjajnom defanzivcu Aladinu Isakoviću.

“NK Vis Simm Bau je bio korektan u pregovorima, predsjednik Mirza Mujkanović je fenomenalan čovjek. Simm Bau ima prednost u odnosu na ostale klubove u pregovorima, pa vidjet ćemo“, kazao je Isaković za SportSport.ba.

Priznaje da već ima par ponuda, ali konačnu odluku nije donio s obzirom da je polusezona tek završena.              

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Isaković je ove polusezone upisao 13 nastupa uz jedan pogodak. Isaković je u Kosovu kod Maglaja stigao iz Mladosti Doboj Kakanj, a nastupao je i za Čelik, Travnik, Vitez...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti