Alagić: Pozitivni rezultati su nam donijeli samopouzdanje

Pomoćnik selektora Marinovića

Alagić: Pozitivni rezultati su nam donijeli samopouzdanje

Mladi reprezentativci Bosne i Hercegovine su danas u Trening centru NS/FS BiH u Zenici odradili četvrti trening u sklopu priprema za utakmicu sa Velsom.

Pomoćnik selektora Vinka Marinovića, Sanjin Alagić, očekuje još jednu kvalitetnu utakmicu naše selekcije:

"Atmosfera je izuzetno dobra i među igračima i u stručnom štabu. Pozitivni rezultati u ovim kvalifikacijama su sigurno doprinijeli da to bude tako i sada želimo da nastavimo u istom smjeru. Ispred nas je jako teška utakmica sa Velsom kojeg smo već pobijedili. Međutim, radi se o veoma dobroj ekipi koja je još uvijek u igri za jedno od prva dva mjesta. Nadamo se da ćemo ponovo odigrati kvalitetnu utakmicu i ostvariti pozitivan rezultat", rekao je Alagić i dodao:

"Već se vidi kontinuitet u radu i igrači prihvataju stvari koje smo radili na proteklim okupljanjima, a osjeti se sigurnost i samopouzdanje nakon pobjeda nad Portugalom i Velsom. Ukoliko momci ispoštuju sve zahtjeve i fokusiraju se na ono što se dogovorimo, možemo se nadati još jednom pozitivnom rezultatu.“

Službena press konferencija našeg tima biće održana sutra u 14:30 sati u Trening kampu, nakon koje će reprezentativci odraditi posljednji trening pred utakmicu sa Velsom. Gosti će svoj oficijelni trening odraditi sutra u 11:00 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije