Kapiten mlade reprezentacije BiH očekuje da ekipa nastavi sa pobjedama

Kapiten mlade reprezentacije BiH

Ćivić: Uz podršku publike do pobjede nad Velsom

D. Kurbegović, foto: D. Kurbegović

Mlada reprezentacija BiH nakon pobjede protiv Portugala u Zenici, te trijumfa protiv Velsa u gostima, nastavlja svoje kvalifikacije u petak. Zmajići u Zenici dočekuju selekciju Velsa i imaju veliku priliku da pobjedom zadrže drugo mjesto u grupi, te postanu ravnopravni kandidat i u borbi za prvo mjesto.

Kapiten U-21 selekcije Eldar Ćivić vjeruje da će ekipa u petak biti na nivou prethodnih utakmica, te da će uz dobar pristup i igru ostvariti novu pobjedu.

"Atmosfera u ekipi je na nivou, svi igrači su spremni pred naredne dvije utakmice koje nas očekuju. Puni smo motiva, želimo nastaviti s dobrim rezultatima, te ostati u borbi za najviši plasman. Vels nas je podcijenio u prvoj utakmici, to im se osvetilo i mi smo slavili visoku pobjedu. Ne smijemo misliti puno na tu utakmicu, ne smijemo se opustiti, nego od prve minute ući čvrsto i ostvariti novu pobjedu", nada se Ćivić.

U zimskom prelaznom roku promijenio je klub, najviše radi minutaže

"Pa jedan od razloga što sam promijenio klub jeste i radi reprezentacije. Želim da igram standardno u svome klubu, te da sam u formi pred reprezentativna okupljanja. U petak očekujem i pozivam svu publiku da nas podrži da ostvarimo pobjedu protiv neugodnog Velsa", kazao je Ćivić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi