"Show" na pripremama reprezentacije: Novi igrači morali zapjevati

Odlična atmosfera u timu

"Show" na pripremama reprezentacije: Novi igrači morali zapjevati

Među mladim reprezentativcima Bosne i Hercegovine vlada vesela atmosfera pred nadolazeće kvalifikacijske utakmice protiv Velsa i Lihtenštajna.

Mladi reprezentativci potrudili su se da novi igrači koji su dobili poziv ne zaborave prve dane u nacionalnom timu, pa su tako bili primorani da prođu obred inicijacije i - pjevaju pred svima.

"Show" je otvorio Marseilleov golman Suan Bešić koji se predstavio pjesmom na stranom jeziku, dok su se Nardin Mulahusejnović, Nihad Mujakić i Haris Hajdarević predstavili onim domaćim. Da su pogodili s odabirom pokazuje i reakcija ostalih saigrača koji su ih ispratili aplauzom, a neki su čak i zapjevali.

Kako je to izgledalo pogledajte u priloženom videozapisu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi