Alarmantno saopćenje FC Bologna: Sumnja se da je neko od trenera zaražen koronavirusom

Posebno su zabrinuti za Sinišu Mihajlovića

Alarmantno saopćenje FC Bologna: Sumnja se da je neko od trenera zaražen koronavirusom

Napeta je situacija u članu Serie A Bologni. Italijanski tim je putem zvanične stranice javnost izvjestio kako postoje sumnje da je neko od članova stručnog štaba zaražen korona virusom.

Posljednja serija testova na Covid-19 pokazala je kako bi barem jedan član stručnog štaba mogao da bude pozitivan, ali FC Bologna još uvek čeka službene rezultate.

Dok se situacija ne rasvijetli igrači će nastaviti da treniraju pojedinačno i u različito vrijeme, te neće biti zajedno u istim prostorijama. Ukoliko pozitivnih na korona virus bude u Bologni, kompletan tim i stručni štab morat će u izolaciju.

Ako se pokaže da je u Bologni neko zaražen virusom Covid-19, bit će to prvi slučaj korona virusa u italijanskom nogometu otkako su se timovi vratili standardnom režimu treniranja. Cijelu situaciju u ovom klubu smatraju ozbiljnom pogotovo zbog Siniše Mihajlovića koji se posebno čuva od korona virusa zbog svoje zdravstvene situacije.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi