"Ne zanima me šta će biti sa Zlatanom kada mu istekne ugovor, više nam nije zanimljiv"

Di Vaio iskren prema Šveđaninu

"Ne zanima me šta će biti sa Zlatanom kada mu istekne ugovor, više nam nije zanimljiv"

E. Čaušević

Legendarni italijanski napadač Marco Di Vaio trenutno radi kao šef skaut službe u Bologni.

Di Vaio je ponikao u dresu Lazija, ali nikada nije krio da je Bologna za njega imala posebno mjesto u srcu. I na kraju karijere odlučio se vratiti u ovaj klub i dobio je posao šefa skaut službe.

On se rijetko oglašava u javnosti, ali sada je odlučio priliku da za ETV odgovori na nekoliko pitanja. U centru pažnje našao se Zlatan Ibrahimović kojeg je Bologna pokušala dovesti početkom ove godine.

Ibrahimović je bio u pregovorima s Bolognom, ali je na kraju ipak odlučio da se vrati u Milan koji mu je ponudio dosta više novca. No, Di Vaio nije previše impresioniran onim što je Zlatan pokazao nakon povratka u italijansku Seriju A.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Nisam vidio da je baš u nekoj dobroj formi, ali sada se sve ovo izdešavalo i vidjet ćemo šta će biti s njim. Ako ne produži ugovor s Milanom ovog ljeta teško da će doći kod nas jer više uopšte ne razmišljamo o njemu. Ne zanima me šta će s njim i to nam trenutno nije bitno", poručio je Di Vaio.

Top Komentari

Shik
Ma ljuti su stoje Milan uzeo kada su ga oni htjeli tad.E sada ce damu nude toliko malo dace Prije u Hamarby otici.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi