Na Goodisonu postignut gol sezone? Mlada zvijezda makazicama u rašlje - kao nekad Ronaldo!

Bravo majstore

Na Goodisonu postignut gol sezone? Mlada zvijezda makazicama u rašlje - kao nekad Ronaldo!

Edmir Škorić

Fudbaleri Manchester Uniteda imaju danas teško gostovanje na Goodison Parku kod Evertona, ali za goste početak nije mogao biti bolji.

Svima je jasno da Manchester United ove sezone nema kontinuitet dobrih igara, no u posljednje vrijeme situacija za Crvene vragove je mnogo bolja nego što je to bio slučaj na početku sezone.

Pokušaće da upišu treću uzastopnu pobjedu u Premier ligi, iako gostovanje kod Evertona može da bude zaista teško.

Ipak, početak je bio fantastičan. Nakon centaršuta sa desne strane, talentovani Argentinac Alejandro Garnacho uhvatio je loptu makazicama i postigao spektakularan gol.

Mnogi ga već sada smatraju golom sezone na Otoku, a sve je izgeldalo u stilu Cristiana Ronalda, koji je žario i palio premierligaškim terenima u svoje vrijeme.

Potražite više informacija na temu Premier league:

United ima dosta problema sa igračkim kadrom, pa nema Mounta, Martineza, Malacije, Hojlunda, Eriksena, Casemira... ali za sada to ekipi Erika ten Haga ne predstavlja veliki problem. Dali su rano gol, a Everton nije uspio u narednih 15-ak minuta ozbiljnije da zaprijeti gostima.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1680493208
Kao nekad Runi sitiju
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi