Aleksandar Boljević potpisao za Željezničar!

Novo ime na Grbavici

Aleksandar Boljević potpisao za Željezničar! · Zvanično

Endin Čaušević

FK Željezničar nalazi se u očajnoj seriji rezultata i sigurno je da je glavni cilj da se prekine serija od čak pet uzastopnih poraza. Jasno je da ekipa treba pojačanja na određenim pozicijama, a Plavi su danas na Grbavici predstavili novo ime.

Kao što je SportSport.ba jučer najavio novi igrač Željezničara je Aleksandar Boljević koji je danas zvanično poptisao ugovor.

Boljević je prethodnih angažman imao u Hapoelu iz Tel Aviva kojeg je napustio na kraju sezone, a na Grbavicu je stigao kao slobodan igrač.

Ovaj 27-godišnji Crnogorac danas je potpisao ugovor s Željom, te je zvanično predstavljen na Grbavici.

"Veoma sam sretan zbog dolaska u najveći klub u BiH. Željo je simbol ove države i zbog navijača i veličine kluba sam ponajviše došao. Od prvog kontakta sam detaljnije pratio klub, gledao sam utakmice, vidim dobru ekipu i dobrog trenera i nadam se da ću svojim igrama pomoći u ostvarivanju ciljeva", rekao je Boljević nakon potpisa ugovora.

Oglasi

Boljević bi trebao biti pojačanje na krilnim pozicijama i zamjena za Santosa čiji odlazak se itekako osjeća u igri Željezničara.

Ponikao je u dresu Zete iz Golobovca, a kao omladinac je prešao u PSV. Igrao je u Belgiji s dosta uspjeha sa Beveren, Standard Liege i Eupen.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Također, u dresu reprezentacije Crne Gore odigrao je 26 utakmica i postigao je dva gola.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

limvotemirvah
I onda ih Bekric farba da im je budzet za igrace 60 milja, svi igraju za 2,000 KM. Sto je najgore, oni povjeruju. U stvarnosti, prijave igraca na platu kasirke iz Binga, ostalo mu daju u koverti. Ali dzaba mitomanima pricati, oni kontaju da su posteni. Frajer jucer igrao u Hapoelu, danas u Zelji za milju i po. Sve regularno, ali kad bi se gadjali tramvajima. Treba im sipu poslat u klub.
4 3
Hadzija123
Moj decko bjezi ko te nagovori da dodzes dok je ova uprava i trener ali hajde dobro ces doci u borbi za opstanak!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi