Kad Srbin udari na Srbina: Kolarov "poništio" oca Lazara Samardžića u dvije rečenice!

Svi se pitaju ko tu govori istinu

Kad Srbin udari na Srbina: Kolarov "poništio" oca Lazara Samardžića u dvije rečenice!

Endin Čaušević

Lazar Samardžić već danima nalazi se u centru pažnje fudbalske javnosti nakon što mu je neočekivano propao transfer iz Intera u Udinese. Njegov otac Mladen za sve je optužio agenticu Rafaelu Pimentu tvrdeći da nije imala dozvolu da zastupa njegovog sina, a sada se oglasio i Aleksandar Kolarov koji nije štedio oca reprezentativca Srbije.

Samardžić je prošle sedmice u Milanu prošao ljekarske preglede i kada je trebao potpisati ugovor sve se preokrenulo. Inter je odustao od transfera tvrdeći da se njegov otac uključio nakon što je sve dogovoreno i pokušao je izvući za sebe bonus od 300.000 eura.

Međutim, Mladen Samardžić oglasio se jučer u italijanskim medijima kako bi ispičao svoju stranu priče, a svu krivicu prebacio je na agenticu Rafaelu Pimentu tvrdeći da ona uopšte nije imala dozvolu da dogovara transfer njegovog sina i da je on od Intera samo tražio da se njeno ime izbaci iz ugovora.

Izjava koju je Samardžić dao italijanskim medijima ponovo je podigla veliku prašinu, a oglasila se i Pimenta koja je inače žena koja je naslijedila carstvo Mine Raiole nakon što je on preminuo prošle godine.

"Žao mi je što se Samardžićev otac pokušava opravdati takvom pričom. Za mene činjenice govore same za sebe. Od sastanka s njim, njegovom ženom i Aleksandrom Kolarovom u Monacu, pa do mnoštva poziva oko ponuda raznih klubova. On je taj koji je Udineseu rekao da priča direktno sa mnom kako bi našli najbolju ponudu", priča Pimenta i nastavlja.

Oglasi

"Imali smo zajedno sastanak u prostorijama Intera, čak smo u jednom hotelu nazdravili nakon dogovora, a tu smo bili ja, on i njegova žena. Lazaru smo putem videopoziva saopštili da dođe na ljekarske preglede. Sve to je snimljeno i ono što je on rekao je potpuna laž zbog čega sam morala da se oglasim kako bih zaštitila svoj ugled".

Nakon što je Pimenta izjavila da je u sve bio uključen i Aleksandar Kolarov koji je nekada nastupao za Inter i legendarni srbijanski igrač se oglasio, a ono što je on izjavio čini se da je riješilo misteriju ko tu govori istinu, a ko ne.

"U potpunosti mogu da potvrdim priču koju je ispričala Rafaela Pimenta. Ja sam bio taj koji ih je upoznao, nju i Lazarovog oca. Bio sam i na nekoliko sastanaka s njima, tu je bio i moj brat koji može da potvrdi da su se oni znali i sarađivali, a ne da je Inter bez dozvole pregovarao s njim. Njena verzija priče je apsolutna istina. Žao mi je što sam čuo toliko laži od Samardžićevog oca", izjavio je Kolarov.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Na kraju najveći gubitnik u svemu tome je reprezentativac Srbije koji je umjesto potpisa ugovora za Inter na kraju morao da se vrati u Udine iako je već bio siguran da karijeru nastavlja na Meazzi.

Mladena su mnogi kritikovali zbog pohlepe koja je upropastila transfer, a on je pokušao da se "opere" od svega toga. Međutim, nakon što se Kolarov oglasio svima je postalo jasno ko priča istinu u svemu tome.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1676293056
Kakav naslov??
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti