Zbog pohlepe uništio sinu najveći san, Srbin se vratio kući, a onda dobio najgori poziv u životu

Lazar Samardžić ponovo u centru pažnje

Zbog pohlepe uništio sinu najveći san, Srbin se vratio kući, a onda dobio najgori poziv u životu

Endin Čaušević

Srbijanski reprezentativac Lazar Samardžić već danima je u centru pažnje fudbalske javnosti nakon što mu je u posljednji trenutak propao transfer u Inter. Za sve je kriv njegov otac koji je pokušao izvući što više novca iz ovog transfera, a na kraju je svom sinu pokvario najveći san.

Samardžić je još prije desetak dana doputovao u Milano na ljekarske preglede nakon što su Inter i Udinese uspjeli da dogovore transfer vrijedan 16 miliona eura.

Ovaj 21-godišnji veznjak je trebao biti zamjena za Marcela Brozovića koji je otišao u Al Nassr, te je sve bilo gotovo, ali kada je Inter trebao da ozvaniči Samardžićev dolazak stvari su se neočekivano zakomplikovale.

On je čak prošao ljekarske preglede i pozirao je fotografima ispred medicinskog centra Intera, ali kada se čekao potpis ugovora došlo je do preokreta.

U sve se uključio Samardžićev otac koji je u pregovore pokušao uvesti još jednog agenta kako bi izvukao za sebe dodatni bonus iako je transfer već ranije bio dogovoren.

Oglasi

Čelnici Intera čuli su šta se dešava i odmah su otkazali Samardžićev potpis ugovora, a šokiranom veznjaku su poručili da se vrati u Udine dok se stvari ne riješe, te da će ga pozvati ponovo da dođe u Milano za nekoliko dana.

Razočarani Samardžić vratio se u Udine i dva dana kasnije dobio je poziv iz Intera, ali ne onakav kojem se nadao.

La Gazzetta dello Sport piše da su u Interu odustali od Samardžića zbog bezobrazluka njegovog oca i da su igraču saopštili da ga neće kupiti i da dogovor propada. Srbijanski veznjak se vratio treninzima Udinesea, ali ne baš u dobrom raspoloženju.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Samardžić je vidno razočaran i neraspoložen zbog svega što se desilo i kako Italijani pišu svom ocu je itekako zamjerio što mu je uništio transfer karijere.

Ovaj 21-godišnjak se povezuje s Juventusom i Napolijem, ali konkretnih ponuda nije bilo i kako stvari stoje i u novoj sezoni ćemo Samardžića gledati u dresu Udinesea.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ado_GTI
Naša posla ljuditi daju npr. 5000 KM platu, a mi hoćemo 5010 KM. Cener je cener
0 0
MirzACM
Ja mislim da mu je ocu srce na mjestu
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi