Bruka karijere Aleksandra Mitrovića: Hvata se za glavu, maše rukama, čupa dres...

Nevjerovatan promašaj

Bruka karijere Aleksandra Mitrovića: Hvata se za glavu, maše rukama, čupa dres...

Admin Čaušević

Aleksandar Mitrović je na posljednjem meču Al Hilala zabilježio možda i svoj najveći promašaj u karijeri. O kakvom promašaju se radi najbolje potvrđuje i njegova reakcija.

Mitrović se nalazi u velikoj borbi sa Cristianom Ronaldom da postane prvi strijelac prvenstva Saudijske Arabije. Srbin je trenutno na cifri od 16 golova.

Ta cifra je mogla biti i već pošto srbijanski golgeter nije uspio da zabije iz blizine na meču protiv Abhe kada je pogodio stativu.

Mitrović se nalazio na vrhu peterca kada je do njega došla jedna lopta koju je umjesto u mrežu zapucao u stativu za iznenađenje svih na stadionu.

S obzirom o kakvom promašaju se radilo sam Mitrović je završio u nevjerici. Uhvatio se za glavu, mahao je rukama, počeo je i da čupa dres...

Oglasi

Ipak, srbijanski golgeter je uspio zabiti gol. Uradio je to udarcem s bijele tačke te je najavio veliku borbu sa Cristianom Ronaldom.

Sada obojica fudbalera na svom kontu imaju po 16 golova te će se između njih voditi glavna riječ kada je u pitanju najbolji strijelac prvenstva Saudijske Arabije.

Isto se baš ne može i reći kada je u pitanju borba za titulu pošto Al Hilal ima dvocifren broj bodova prednosti u odnosu na Al Nassr.

Mitrović je ljetos kao većina evropskih zvijezda stigao u Saudijsku Arabiju i mora se priznati da se srbijanski golgeter odlično snašao i moglo bi se reći da mu odgovara život u toj zemlji.

Svakako ga čeka i odlična zarada. Na godišnjem nivou će zaraditi više od 20 miliona eura te će praktično finansijski biti osiguran do kraja života.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi