16

Komentari (16)

user1640613707
Hajde, tri-četiri kola prije kraja sezone će angažovati nekog našeg, pa će reći nije ih izveo u evropu i na ljeto opet stranac i tako u krug NAŽALOST
King_Kenny
...strasno!!!...opet neki polovnjak sa kojim cemo izgubiti par sezona boreci za za 3. mjesto.
Baboisback
Nikad doci pameti. Uvijek neki "strucnjaci" sa strane. Varesanovic najbolji izbor
Realist
Svi koji volite Zrinjski instalirajte aplikaciju Sportening i na aplikaciji dodajte Zrinjski u omiljeni klub i pridruzite se javnoj grupi HSKZ u kojoj se mogu međusobno putem poruka razmjenjivat informacije između navijaca (funkcionira kao Viber i Wat's up grupe) mozete se i prikljucit grupama drugih klubova npr. Dinamo, Hajduk, Real, Liverpool itd.) Kod jacih liga, mislim cak i Hrvatske dostupno je ocjenjivanje igraca ako ste navijac tog kluba, za BiH ligu mislim da ta mogucnost jos nije uvedena ali nisam siguran. Svakako se pridruzite.
Realist
Pozivam i navijace drugih klubova da isto urade i da naprave grupe za svoje klubove i time doprinjeli popularizaciji nase lige i svojih klubova i kako bi nasa liga bila bolje popracena
damir83
Kad se svi skupe bit će ih 20, komotno mozete napraviti jednu whats ap grupu
Husrefbeg22
Uzmite Varesanovica, mahnite se vise stranaca! Koji je god stranac bio = katastrofa!
damir83
Nemoze biti gori od prethodnog !
Kiss
Stranac vam i treba jer ste i vi stranci a svi "bosanci"!!!
foux87
Ako ovog premuntaš Mirviću svaka čast
Comandini
Top stoper bio u Bundesligi. Dobar trener. Imao rezultate s Vardaeom cak bio glavni krivac sto su igrali Evropa Ligu i izbacili Fenera prije par godina.
Mackintosh
Ko je ovaj? Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
Ajax11
Pitaj onog iz Londona
K79
pa pročitaj tekst majstore potrudi se malo :D
Ajax11
Hm, dobar igrac bio
Manager
i vrlo dobar trener do sad
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.