Aleksandar Vukotić se nalazi pred potpisom

Definitivno napušta Beveren

Aleksandar Vukotić se nalazi pred potpisom

A. Čaušević

Aleksandar Vukotić će promijeniti klub, ali ne i ligu, govore posljednje informacije iz Belgije. 

Svojevremeno jedan od najboljih štopera Premijer lige BiH se nalazi pred ptopisom za KV Mechelen koji je prošlu sezonu okončao na šestom mjestu Jupiler lige.

Vukotić je posljednje dvije godine bio član Beverena, ali kako je ovaj klub ispao iz u niži rang stameni defanzivac se odlučio za promjenu sredine.

Za bivšeg fudbalera Krupe interes je pokazivao i Celtic, ali ako je vjerovati belgijskim medijima presudio je konkretan interes Mechelana.

Potražite više informacija na temu Jupiler league:

Inače, od odlaska u Belgiju 24-godišnjak je bio poprilično standardan. U prethodne dvije sezone skupio je 57 nastupa uz tri postignuta gola.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi