Čovjek koji je u crno zavio navijače FK Sarajevo "dobio poziv koji se ne odbija"

Na kraju ga je i prihvatio

Čovjek koji je u crno zavio navijače FK Sarajevo "dobio poziv koji se ne odbija"

Admin Čaušević

Navijači FK Sarajevo su prije desetak godina doživjeli jedan od najbolnijih poraza svog kluba. 

Bordo tima je bio favorit protiv albanskog Kukešija u 2. kolu kvalifikacija Europa lige u sezoni 2012/13, ali je na kraju ispao. Jedan od krivaca bio je Alen Melunović.

Melunović je tada promašio penal i tako navijače višestrukog prvaka BiH zavio u crno, nedugo nakon toga je i napustio stadion Asim Ferhatović Hase.

U međuvremenu sada 32-godišnji napadač je promijenio nekoliko klubova. Tokom sedmice je dobio poziv koji se ne odbija, a na kraju ga je i prihvatio.

Naime, Melunović je ponovo posto član Napretka iz Kruševca što će mu biti drugi mandat u ovom klubu.

[twitter]https://twitter.com/fknapredak037/status/1492186436992487433[/twitter]

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

"Podvrgnut sam bio manjoj hirurškoj intervenciji i, konačno, povreda je prošlost. Uspješno je okončan i period rehabilitacije, trenirao sam i spreman sam da se stavim na raspolaganje stručnom štabu. Drago mi je što je u ovom prvenstvu Napredak uspješniji nego u prethodnom, radujem se novim izazovima i daću sve od sebe da golovima doprinesem još boljim rezultatima i ostvarenju ambicija", rekao je Melunović poslije potpisa.

Melunović koji je prve fudbalske korake napravio u Partizanu je osim u BiH i Srbiji još igrao u Češkoj, Slovačko, Crnoj Gori, Kini..

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije