Pedro napravio najveću moguću izdaju u svijetu fudbala
Foto - Lazio

Prešao iz Rome u Lazio

Pedro napravio najveću moguću izdaju u svijetu fudbala · Zvanično

M. Šljivak

Španski fudbaler Pedro Rodriguez (34) napustio je Romu i potpisao je ugovor sa najvećim rivalom Lazijom.

Iskusni ofanzivac je pred početak sezone otpisan od Josea Mourinha i klub ga se odlučio riješiti. Španac je potom završio u redovima najvećeg rivala Lazija, a to u Rimu znači veliku izdaju.

Tamo je Pedro otišao skoro besplatno, a Roma se riješila njegove velike plate od osam miliona eura, što je svakako najbolja stvar za Vučicu u ovom trenutku.

Pedro će se tako ponovo pridružiti svom nekadašnjem treneru Mauriziju Sarriju, a u Laziju će nositi dres sa brojem devet.

Španski fudbaler iza sebe ima bogatu karijeru u kojoj je osvojio apsolutno sve što je mogao na klupskom i reprezentativnom planu.

Ponikao je u Barceloni sa kojom je osvojio 20 trofej a zatim je uzeo tri trofeja igrajući u Chelseaju. Sa reprezentacijom Španije osvojio je Mundijal i Euro.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Trofeji su jedino izostali u dresu Rome za koju je odigrao 40 utakmica i postigao je šest golova.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MaDaj
brateeeeee kako mozete biti tako glupi ??? jedna je stvar kada covijek odraste u klubu i predje u rivala, totalno druga je kada covijek igra sezonu dvije za klub i to bez bog zna kakvog ucinka i onda predje u rivala ... nema tu ljubavi, pa nije on Totti
11 0
Lewa_9
Uz ovako glup naslov autor moze jedino biti Sljivak
10 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi