8

Komentari (8)

Asina
SenadSadikovic
Drzis raspalog Gabiu a tjeras Romagnolia ccccc
irnes4
Samo jedan primjer kako milan lose radi oko igraca
Salence
Sve su to još špekulacije,no ova je blizu istine.Neki dan smo tu ustvrdili da je Alesio spreman na 3 mil po sezoni,samo da se traži blesan koji će mu to i platiti.Za Lazio i ne čudi previše,mislim da je to klub koji je imao debelo najlošiji tranzit igrača u 2021-2022 u Serie A.Uzimaju pod ugovor umornog mačka u vreći,još za tolike novce...nekim klubovima zaista dobro ide!
HarisADP
Ma znaju oni da je on taraba, nego ovo Lotito radi samo da smiri navijače ništa drugo. On je za Lazio top topova pojačanje.
Salence
Ma da,marketing,ništa drugo.Tim prije jer je bivši igrač Rome.Bezveze..gledamo ga neki dan protiv Lazia i Intera,nijednom nije prišao protivniku,nekakvo sačekivanje,nešto sve na pola,mali Calulu za klasu bolji.No dobar je bio jedno vrijeme,fala na tome,i sretan put.Možda u Laziu opet proigra.Ako Milan rješi Botmana na ljeto bit će duplo pokriveni stoperi,vrlo jake klase.Golman dobar,sredina vrlo dobra...još bomber i to je to.Forza Milan!
AcMilan_rosoneriBosna
Posle one prve ozbiljne povrijede kao da ne smije u duele dosta je slabi od tog trenutka
Salence
Jeste,da....klimavo koljeno.Vidi se i u trku i u kontaktu,protivniku prilazi isključivo s leđa.Par puta je odigrao presing ali samo protiv vidljivo slabijih ekipa s dna tabele,i to je sve.Čudi me to za Lazio,oni imaju nekoliko jako dobrih igrača,moglo bi to biti puno bolje.Da ne pilim sad s transferima(nije mi jasno zašto je Corea pušten),imaju sve uslove za biti jak klub,od infrastrukture ,pa Rim,pa finansije...nešto ne štima,godinama.Romagnoli im sigurno neće pomoći u popravljanju rezultata
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.