Amaterski potez Barcelone: Igrač potpisao ugovor, a oni zaboravili poslati dokumentaciju za posudbu

Sve na kraju propalo

Amaterski potez Barcelone: Igrač potpisao ugovor, a oni zaboravili poslati dokumentaciju za posudbu

E. Čaušević

Barcelona je posljednjeg dana prelaznog roka bila veoma aktivna, ali većinom što se tiče odlasku igrača iz katalonskog kluba.

U posljednjih sat vremena ljetnog prelaznog roka u Španiji čelnici Barcelone iznenadili su fudbalsku javnost kada su objavili da Antoine Griezmann napušta ovaj klub.

Griezmann se vratio na posudbu u Atletico Madrid gdje će igrati naredne dvije sezone, a onda će ovaj klub moći da otkupi njegov ugovor za 40 miliona eura.

U klubu su bili toliko fokusirani na odlazak Griezmanna i dolazak napadača Luuka de Jonga iz Seville da su totalno zaborabili mladog veznjaka Alexa Collada koji je bio na izlaznim vratima kluba.

Ronald Koeman je poručio Colladu da je najbolje da napusti Barcelonu jer u prvom timu neće imati mnogo prilike za igru iako je on očekivao drugačije kada se priključio prvom timu iz Barce B.

Collado je posljednjeg dana prelaznog roka dogovorio odlazak u Sheffield United na jednogodišnju posudbu i čak je u 23:30 sati stavio potpis na ugovor, a onda je sve propalo.

Naime, mnogima je nevjerovatno da je Barcelona totalno zaboravila na odlazak Collada jer su bili toliko fokusirani na Griezmanna i De Jonga i zbog toga je mladi veznjak na kraju ostao u klubu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Barcelona nije poslala potrebnu dokumentaciju Sheffieldu na vrijeme i ova posudba na kraju nije mogla biti realizovana što je zaista veliki propust katalonskog kluba

Collado je tako ostao u Barceloni i bit će zanimljivo vidjeti kako će sada postupiti Koeman koji je iz samo sebi poznatih razloga već otpisao Collada iako on nije ni zaigrao za prvi tim kako treba.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi