Osveta se servira hladna: Pjanić je preko noći zaboravio Barcu, ovim videom je to dokazao

Oglasio se na Instagramu

Osveta se servira hladna: Pjanić je preko noći zaboravio Barcu, ovim videom je to dokazao

E. Čaušević

Miralem Pjanić je sinoć zvanično predstavljen kao novo pojačanje Bešiktaša.

Turski klub je čak poslao privatni avion u Sarajevo po Pjanića koji je uspješno prošao ljekarske preglede u Istanbulu, a zatim je ozvaničeno da je on novo pojačanje turskog prvaka.

Pjanić je želio silno da napusti Barcelonu ovog ljeta nakon što mu je Ronald Koeman poručio da neće više računati na njega. Iako je izgledalo da će Pjanić ostati u Barci na kraju je u posljednji trenutak uspio da pronađe rješenje.

Prelazni rok u Turskoj traje nešto duže, a nakon što je bilo jasno da Pjanić neće otići u neki klub iz liga petice na kraju su čelnici Bešiktaša odlučili da ga pokušaju dovesti i to su uspjeli.

Pjanić je u Bešiktaš stigao na jednogodišnju posudbu, a sinoć nije skidao osmijeh s lica jer je bilo jasno koliko mu znači što je konačno uspio da napusti Barcelonu.

Bh. reprezentativac je jutros objavio zanimljiv video na Instagramu kojim je potvrdio svoj dolazak u Bešiktaš.

Oglasi

Tokom prethodnih dana navijači Bešiktaša su "zatrpali" Pjanićev Instagram svojim porukama i komentarima u kojim su pozivali bh. reprezentativca u svoj klub, a sada je on to iskoristio na odličan način kao potvrdu dolaska u Istanbul.

"Dođi u Bešiktaš? Ok, dolazim!", poručio je Pjanić uz video koji je objavio na Instagramu.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

No, ono što su mnogi odmah zapazili jeste zanimljiva činjenica iz Pjanićevog videa. Naime, u njemu su svi detalji njegovih nastupa u dresu Juventusa, a niti jedan jedini insert nema dok je bio u dresu Barcelone.

Također, treba dodati da je već poznato da će Pjanić u novom klubu na dresu nositi broj 15 koji je nosio dok je svojevremeno igrao za Metz i Romu.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

DR_GAZiJA
Radi ono sto najbolje zna...SELJAKA PO INSTAGRAMU..NEXT STOP: Slaven Belupo..
4 31
Ajax11
Pa sta ce postaviti iz Barce, isjecke sa treninga?!
27 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi