I Edin Džeko je sinoć pratio rasplet situacije oko Miralema Pjanića i Bešiktaša

Reagovao na objavu Barcelone

I Edin Džeko je sinoć pratio rasplet situacije oko Miralema Pjanića i Bešiktaša

E. Čaušević

Bh. reprezentativac Miralem Pjanić sinoć je potpisao za turski Bešiktaš.

Pjanić je u posljednji trenutak uspio da pronađe rješenje za svoju situaciju u Barceloni, te je napustio katalonski klub i do kraja sezone će igrati u Bešiktašu na posudbi.

Bh. veznjak se ovog ljeta povezivao s nekoliko evropskih klubova, a očekivalo se da će se vratiti u Seriju A i ponovo zaigrati u dresu Juventusa, ali se to nije desilo.

Pjanić nije htio da do zimskog prelaznog roka sjedi na klupi kod Ronalda Koemana i donio je odluku da pod svaku cijenu pronađe klub u kojem će imati zadovoljavajuću minutažu.

To je "uskočio" Bešiktaš koji je kontaktirao Pjanićeve agente, a zatim i Barcelonu koja nije imala ništa protiv njegovog odlaska u Istanbul.

Turski klub je sinoć čak poslao privatni avion na sarajevski aerodrom po Pjanića koji je prošao uspješno ljekarske preglede, a zatim je potpisao ugovor s ekipom Bešiktaša.

Barcelona je sinoć u ponoć potvrdila da je Pjanić napustio klub i da ide na posudbu u Bešiktaš, a ovu objavu je "lajkao" i kapiten naše reprezentacije Edin Džeko kojem je sigurno drago što je Pjanić konačno riješio problem.

Opis nije dostupan.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Pjanić bi se danas trebao vratiti u Sarajevo i priključiti ponovo reprezentaciji Bosne i Hercegovine koju sutra očekuje prijateljska utakmica u Zenici protiv selekcije Kuvajta.

Očekuje se da će Pjanić propustiti ovu utakmicu, te da će igrati u utorak meč kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo protiv Kazahstana.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1611330382
Koje budale majko mila, igra za drugi klub a oni ga jos i placaju
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi