Supruga je imala zanimljiv prijedlog, ali Ronaldov "brat" nije mogao da odoli razbijanju BiH

Jedan od CR-ovih saigrača

Supruga je imala zanimljiv prijedlog, ali Ronaldov "brat" nije mogao da odoli razbijanju BiH

Edmir Škorić

U Zenici je sinoć odigran meč kvalifikacija za Evropsko prvenstvo između Bosne i Hercegovine i Portugala, a gosti su nas deklasirali rezultatom 5:0.

Već na poluvremenu Portugal je vodio 5:0 i već tada je sve bilo riješeno. Na našu sreću, gosti su povukli ručn u nastavku i više nisu tresli našu mrežu.

No, poraz je svakako težak i polan za Ljiljane, kojima ostaje još nada da kroz baraž Lige nacija u martu dođu do plasmana na takmičenje na kojem do sada nikada nisu bili, dok je Portugal već ranije riješio to pitanje.

Glavna zvijezda večeri bio je Cristiano Ronaldo, koji je postigao dva gola, prvi u petoj minuti nakon penala, a drugi u 20. minuti na lijepu asistenciju Joaa Felixa. Još su se u strijelce upisali Bruno Fernandes, Joao Cancelo i Felix.

Utakmicu je iz udobonosti svog kreveta pratio Alex Telles, bivši igrač Manchester Uniteda koji danas igra s Ronaldom u Al-Nassru.

Oglasi

Njih dvojica su zajedno igrali i na Old Traffordu, veliki su prijatelji, a Telles je svog "brata" bodrio pokraj TV-a.

Fotografiju je objavila njegova supruga. Ona je Alexa pitala da gledaju neki film, ali je onda stavila opis "Film:" uz fotografiju TV-a na kojoj se emituje utakmica iz Zenice.

Alex Telles se izborio za "svoja prava", a nema sumnje da je nakon visoke pobjede Portugalaca pao i neki film u kojem je mogla da uživa i njegova ljepša polovina.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Telles ima bogatu karijeru. Brazilac je u E vropu došao još 2014. godine kada je potpisao za Galatasaray, potom je bio u Interu, pa Portu, Manchester Unitedu, Sevilli, da bi ovog ljeta potpisao za klub u Saudijskoj Arabiji za koji je do sada nastupio šest puta i upisao jednu asistenciju.

Portugal će do kraja kvalifikacija odigrati još dva meča, potpuno rasterećeno. Gostovat će 16. novembra Lihtenštajnu, a tri dana ugostiti Island. Bit će to samo dodatne kontrlne utakmice za izabranike Roberta Martineza da se što bolje uigraju za Euro 2024.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi