Da niko nema navijače kao BiH osjetili su to Džeko i Ronaldo nakon završene utakmice!
Foto i Video:Dino Kurbegović

Da niko nema navijače kao BiH osjetili su to Džeko i Ronaldo nakon završene utakmice!

Admin Čaušević, foto: Dino Kurbegović

Bosna i Hercegovina je doživjela najteži domaći poraz u svojoj historiji nakon što je sa 0:5 izgubila od Portugala u sklopu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Ipak, poslije utakmica viđena je scena koja definitivno može poprimiti epitet epske. 

U trenucima kada neka reprezentacija na svom terenu padne bez ispaljenog metka i pri tome primi pet golova, navijači bi bi sigurno bili bijesni te ljuti na igrače.

Međutim, to nije bio slučaj sa Edinom Džekom i društvom koji su bez obzira na fijasko dobili aplauze, ali i podršku. Što je svakako za pohvalu.

Isto se može reći i za Ronalda koji bi s obzirom na dobru partiju i dva postignuta gola mogao biti omražen od rivalskih igrača.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Ipak, navijači BiH su pokazali suprotno. Ronalda, ali i sve Portugalce su ispratili aplauzima, dok se najslavniji fudbaler današnjice zahvalio na identičan način.

Navijači su tokom većeg dijela meča skandirali protiv Saveza, a večerašnja sramota svakako je svakako najbolniji udarac za čelnike fudbalske vlade koji se moraju zapitati u kojem smjeru vode reprezentaciju...

Top Komentari

Bighorn
A Portugalci pjevaju: U Zenicu kada pođem ja, sprašiću im pet-šest golova hahahahahahahaha
3 1
plemic
slušam komentatora na tv: đeko dobio loptu, đeko izgubio loptu ...
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi