Roberto Martinez stao u odbranu bh. reprezentacije

Prokomentarisao je dešavanja u Zenici

Roberto Martinez stao u odbranu bh. reprezentacije

Haris Zilić

Po završetku kvalifikacione utakmice u Zenici između Bosne i Hercegovine i Portugala koju su Portugalci dobili rezultatom 5:0 izjavu na press konferenciji dao je selektor Portugala, Roberto Martinez.

Martinez je pohvalio svoj tim za sjano prvo poluvrijeme, ali i analizirao određene detalje igre iz kvalifikacija.

"Protiv Slovačke je bilo dobro drugo poluvrijeme, ali loše prvo i gledali smo da večeras dobro uđemo u utkamicu", rekao je Martinez i nastavio:

"Bilo nam je jako važno da pokušamo zadržati nulu do kraja utakmice, tačnije da ne primimo pogodak i to smo uspjeli."

O Cristianu Ronaldu?

Oglasi

"Cristiano ima maksimalno iskustvo i to moramo da iskoristimo. Sada imamo jasniju sliku kako da se postavimo u narednim utakmicama."

"U određenim momentima igrači budu u lošoj formi, ima mnogo situacija na koje jednostavno morate biti spremni u današnjem fudbalu."

Na kraju je Martinez i spomenuo Bosnu i Hercegovinu.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

"Bosna i Hercegovina nije ništa kriva večeras. Jednostavno koja god selekcija da je bila, mislim da bi ubjedljivo pobijedili jer smo od starta igrali impresivno. Naša igra iz prvog poluvremena je vrhunska i nijedan tim ne bi imao odgovor na to."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi