Osvojio SP, "preko noći" postao poznat, a doček u klubu pamtit će dok je živ
Alexis Mac Allister na sjajan način dočekan je u Brightonu.

Potrudili su se da bude nezaboravno

Osvojio SP, "preko noći" postao poznat, a doček u klubu pamtit će dok je živ

Eldar Ganibegović

Svjetsko prvenstvo je već odavno završeno, a igrači koji su se okitili zlatom se nakon odmora polako vraćaju u svoje klubove, a jedan reprezentativac Argentine će povratak definitivno pamtiti dok je živ.

Fudbalska reprezentacija Argentine po treći put u historiji postala je prvak svijeta.

Jedan od igrača iz sjene koji su oduševili svakako je Brightonov Alexis Mac Allister koji je postao mnogo poznatiji nego što je bio nakon turnira u Kataru.

Njegove kolege iz Brightona su mu po povartku u klub priredile zaista nezaboravan doček, a sve je objavljeno na društvenim mrežama.

Po dolasku u trening kamp, sa medaljom oko vrata, Mac Allister je dočekan aplauzom igrača i osoblja.

Oglasi

Centralni veznjak se rukovao i zagrlio svakog ponaosob, a potom je dočekao još jedno iznenađenje.

Kada je pogledao na sto, vidio je trofej Svjetskog prvenstva. Kolege su mu pripremile repliku trofeja, a Alexis je "ušao" u igru, podigao trofej, baš kao što je to uradio u Kataru.

Tu je bila i zastava Argentine, te je "ispaljen" i pljusak konfeta za nezaboravan događaj.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Mac Allister je propustio samo jedan meč na Svjetskom prvenstvu, takmičenju u kojem je postigao gol u meču protiv Poljske, a upisao je asistenciju u finalu protiv Francuske, koju je Scalonijev tim dobio na penale.

Nakon svega, piše se kako bi ovaj momak mogao napraviti transfer karijere i na ljeto potpisati za slavni Juventus. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi