Do zore bio na Lautarovom vjenčanju, a danas s ocem završava transfer karijere

Alexis Mac Allister napušta Brighton

Do zore bio na Lautarovom vjenčanju, a danas s ocem završava transfer karijere

E. Čaušević

Lautaro Martinez oženio se jučer na jezeru Como, a na vjenčanju je bio veliki broj njegovih saigrača iz Intera i reprezentacije Argentine. Tu je bio i Alexis Mac Allister koji je danas u centru pažnje jer je čini se dogovorio transfer karijere iako je do ranih jutarnjih sati bio na fešti.

Alexis Mac Allister iza sebe ima fantastičnu sezonu u dresu engleskog Brightona, a najljepši trenutak sigurno mu je osvajanje Svjetskog prvenstva s reprezentacijom Argentine u Kataru krajem prošle godine.

Međutim, argentinski veznjak je shvatio da je sada pravo vrijeme da napravi iskorak u svojoj karijeri jer na stolu ima nekoliko ponuda koje se teško odbijaju.

Iako je dolaskom na jezero Como zvanično počeo svoj odmor jasno je da Mac Allister prije nego što se u potpunosti opusti želi da riješi svoju budućnost, a kako navode engleski mediji više nema dileme gdje ide.

Mac Allister je na Lautarovoj svadbi bio do zore, a Mirror navodi da je bez obzira na to danas sa svojim ocem uspio da finalizira dogovor transfera u Liverpool.

Argentinac se za vikend u suzama oprostio od saigrača i navijača Brightona i bilo je već tada jasno da sigurno napušta klub.

Oglasi

Samo par dana kasnije čini se da je već sve jasno i da Mac Allister karijeru nastavlja u dresu Liverpoola.

Brighton će od prodaje argentinskog veznjaka zaraditi oko 70 miliona eura što je fantastičan posao s obzirom da su ga prije tri godine iz Argentinos Juniorsa doveli za "samo" osam miliona eura.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Također, Mirror je objavio da će Mac Allister s Liverpoolom potpisati ugovor do ljeta 2028. godine. U narednim danima bi trebao doći na ljekarske preglede nakon čega će zvanično potpisati ugovor.

U minuloj sezoni za Brighton je odigrao 40 utakmica u svim takmičenjima na kojim je uspio postići 12 golova i dodati tri asistencije.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Jose2
Jes, objavio je sliku sa ženom pored jezera.
0 0
Sanska_Prangija
Jel bio dzekson
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi