Zaboravite na slavne godine na Anfieldu, pred Salahom je ovog ljeta transfer karijere!

Već je ponuđen drugom velikanu

Zaboravite na slavne godine na Anfieldu, pred Salahom je ovog ljeta transfer karijere!

A. Čaušević

Mohammed Salah je na putu da napusti Liverpool ovog ljeta nakon što je posljednjih šest godina da dosta uspjeha nosio dres slavnih Redsa. Navodno je ponuđen drugom klubu koji je glamurozniji od engelskog velikana.

Salah (30) se etablirao kao jedan od najboljih fudbalera na svijetu otkako se pridružio Redsima iz Rome za 40 miliona eura 2017. godine. Pomogao je Redsima da podignu sedam trofeja do sada, uključujući naslov Premiershipa.

Ljevonogi napadač poznat po brzini i odličnoj završnici prije nekoliko dana kada je Liverpool ostao bez Lige prvaka našao se u centru pažnje.

"Potpuno sam uništen. Apsolutno nema opravdanja za ovo. Imali smo sve što smo trebali da dođemo do Lige prvaka sljedeće sezone i nismo uspjeli."

"Mi smo Liverpool i plasman u to takmičenje je je minimum. Žao mi je, ali to je prerano za ohrabrujuću ili optimističnu objavu. Iznevjerili smo vas i sebe."

Nakon objave Liverpoolovog napadača na društvenim mrežama, počela su nagađanja o njegovoj budućnosti, a pojedini mediji pišu da su Salahovi agenti kontaktirali su Real Madrid prošle sedmice.

Oglasi

Salahovi menadžeri žele maksimalno iskoristiti nedostupnost Kyliana Mbappea i Erlinga Haalanda te prodati sjajnog Egipćanina Real Madridu.

Real Madrid je u prošlosti bio zainteresovan za potpisivanje Salaha, ali je odustao od svog interesa nakon što je napadač produžio ugovor s Redsima.

Salah, čiji trenutni ugovor istječe u junu 2025., trenutno se procjenjuje na više od 60 milona eura ozbiljno razmišlja o napuštanju Anfield Roada nakon izostanka plasmana u Ligu prvaka.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Pridruži li se Egipćanin Real Madridu u nadolazećem ljetnom prijelaznom roku, pojavit će se kao stalni starter za njih.

S obzirom da na kraju sezone Marco Asensio odlazi kao slobodan igrač, Kraljevima će trebati još napadačkih opcija, a Salah je svakako idealna prilika.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1665480772
Hahaha laž notorna hahah
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi