Stigao u Liverpool kao veliki talenat, pa nakon samo jedne sezone želi da ide

Carvalho se nije proslavio

Stigao u Liverpool kao veliki talenat, pa nakon samo jedne sezone želi da ide

E. Oštraković

Navijači Liverpoola smatraju da njihv fudbaler Fabio Carvalho sve više javno počinje da iznosi svoje nezadovoljstvo zbog male minutaže.

Naime, on će skoro pa sigurno na ljeto napustiti ekipu Liverpool, a razlog je taj što nije imao previše prostora za igru.

Postigao je Carvalho prvijenac u dresu Liverpoola protiv Bournemoutha u pobjedi od 9:0, a zatim je zabio gol za pobjedu protiv Newcastlea u 98. minuti.

Nakon toga se očekivalo da pruža još bolje partije i da igra više, a to se nije desilo. Zašto, zna samo Jurgen Klopp.

Carvalho ej ove sezone upisao samo 324 minute, što se ovom mladom fudbaleru nimalo nije dopalo, te želi da ide iz kluba.

Čak i u posljednjem kolu protiv Sotuhamptona Carvalho nije dobio priliku da igra iako nije bilo ništa za šta bi se Liverpool borio.

Oglasi

Bivši saigrač Carvalha, Ryan De Havilland ga je opisao kao "novog top modela", nakon serije fotografija postavljenih na Instagramu.

Odlučio je Carvalho da odgovori na to, te je jasno napisao "To je jedino što sada radim."

Potražite više informacija na temu Premier league:

Mladi fudbaler nije zadovoljan i očito da javno daje do znanja da želi da ide, ali pitanje je kakvi su planovi Liverpoola.

Naravno, uvijek postoji opcija neke posudbe, koja bi možda bila i najbolja za nastavak njegove karijere.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi