Alexis: Osjećam se kao lav u kavezu

Zablistao protiv Parme

Alexis: Osjećam se kao lav u kavezu

E. Čaušević

Inter je večeras u gostima pobijedio Parmu sa 2:1, a junak je bio Alexis Sanchez.

Antonio Conte dao je Čileancu šansu od prve minute koju je on itekako iskoristio jer je s dva gola donio vrijedna tri boda Interu.

Alexis je čini se konačno u pravoj formi koju čeka još od vremena kada je igrao za Arsenal. Nakon utakmice nije krio da se najbolje osjeća otkako je stigao u Inter iz Manchester Uniteda.

"Fudbaler sam koji ima mnogo iskustva, treneri mi vjeruju i zbog toga sam sretan. Uvijek želim da igram i da sam 100% spreman", kaže Alexis i nastavlja.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Osjećam se kao lav u kavezu i što više igram bolje se osjećam. To je tako otkad igram fudbal. Volim ovaj sport za koji uvijek dajem svoj maksimum i zaista uživam kad god sam na terenu".

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zoilomas
A daj ba godinama igras kao truba i das dva gola odma neki lav u kavezu zasticen grckim lacima olimpije.... debil
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti