Fudbaleri Intera imaju razloga za slavlje: Legle plate za januar

Čelnici kluba smiruju situaciju

Fudbaleri Intera imaju razloga za slavlje: Legle plate za januar

E. Čaušević

Inter se već nekoliko mjeseci nalazi u velikoj finansijskoj krizi zbog čega čak kasne i plate fudbalerima.

Jučer su mediji na Apeninima objavili da Inter duguje Manchester Unitedu još čak 50 miliona eura za transfer Romelua Lukakua, te da nisu platili ni ratu koju su trebali prije nekoliko mjeseci.

Vlasnici Intera, kompanija Suning, nalazi se u velikim problemima zbog čega čak žele da prodaju klub, a igrači se više žale jer im kasne plate.

No, danas su se pojavile informacije da su igrači Intera dobili plate za januar kako bi barem malo smirili atmosferu u svlačionici.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Također, Inter je dogovorio s Manchester Unitedu da jedan od bonusa koji kasne u iznosu 1.9 miliona eura plate do juna 2021. godine, odnoso produže rok za još dva mjeseca.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ljiljani1946
treba znati da svi profi fudbaleri pa cak i kod nas u lizi primaju platu svaka 3 mjeseca za predhodna 3 mjeseca tako da kad kazu da kazni plata 3 mjeseca to "kao znaci" da kasni mjesec dana..
0 1
Uranija
Znači ako su uplatili za januar onda je ostao februar a s obzirom da je danas 4.mart onda ispada da plata kasni 3 dana... šta onda imaju potrebu da “bar malo” smiruju atmosferu...
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi