Alikadić produžio vjernost FK Velež

Novi potpis u Rođenima

Alikadić produžio vjernost FK Velež

Samir Mlaćo

FK Velež Mostar i Amar Alikadić dogovorili su nastavak saradnje, tako što je danas stavljen potpis na ugovor koji Alikadića veže za Rođene do 2022. godine.

Amar Alikadić je rođen 15.06.1998. godine, izdanak je Omladinske škole Veleža koji je prošao sve selekcije kluba, a u ovoj sezoni upisao je dva nastupa.

"Drago mi je da sam produžio saradnju sa mojim voljenim klubom, u kojem sam od samog početka svog igranja fudbala. Ovo će mi biti dodatni motiv da u narednom periodu još više i jače radim, kako bi opravdao ukazano povjerenje. Iskreno se nadam da ću dati svoj doprinos u borbi Veleža za ulazak u Premijer ligu BiH“, rekao je Amar Alikadić za službenu stranicu Veleža.

"Našem Amaru želimo puno zdravlja, sreće i zajedničkog uspjeha u budućnosti", istakli su iz FK Velež.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Velež u subotu nastavlja pohod na Premijer ligu. U Mostar gostuje HNK Čapljina.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi