FK Velež: Edo Vehabović ipak produžio ugovor s Rođenim
Iako se činilo da će se rastati s Veležom danas je Vehabović produžio ugovor s Mostarcima do 2022. godine.

Gračanlija i naredne tri sezone u dresu mostarskog kluba.

FK Velež: Edo Vehabović ipak produžio ugovor s Rođenim

Iako se činilo da je veza između FK Velež i Ede Vehabovića pukla, nakon što je bilo govora da je ovaj rođeni Gračanlija klubu postavio uvjete na koje klub nije želio pristati, došlo je do velikog obrata i Vehabović je danas produžio ugovor s mostarskim klubom.

Nakon dugih pregovora Velež i Vehabović potpisali su ugovor do 2022. godine na obostrano zadovoljstvo. Vehabović je u Velež stigao prošlog ljeta nakon dobrih igara u dresu Bratstva iz Gračanice.

FK Velež nastavlja s produženjima ugovora s igračima za koje je struka procijenila da će biti neophodni Veležu u konačnim borbama za Premijer Ligu a i u samoj PL, a uz to je dovedeno nekoliko pojačanja pa je za očekivati da će Rođeni u predstojećem nastavku sezone u Prvoj ligi Federacije izgledati još bolje nego je bio slučaj protekle jeseni.

„Izuzetno mi je drago da smo uspješno završili razgovore oko produženja saradnje. Želja za ostankom i produženjem saradnje bila je od samog početka, samo je trebalo dogovoriti neke sitne detalje koji su zahtjevali malo više vremena. Sada je sve ovo iza nas, od ovog trenutka jedino o čemu razmišljam je davanje maksimuma na svakom treningu i utakmici. Iskreno se nadam da ćemo zajedno sa našim vjernim navijačima proslaviti promociju u Premijer ligu BiH na kraju sezone“ - rekao je Edo Vehabović nakon potpisa ugovora, te dodao:

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

“Zahvaljujem se navijačima na velikoj podršci u prvom dijelu sezone, te ih pozivam da nas podrže u što većem broju na sljedećim utakmicama, kao i na veliku proslavu ulaska u Premijer ligu BiH nakon utakmice sa Igmanom”.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

rodjak
pih,izvukli ste mi zivce i ti i menadzer(on posebno)i sad ko od pocetka si mislio produziti ugovor,mojne bombe bacati.Ali eto u redu ,potpiso si i sad se okreni utakmicama i treninzima kako bi bio konkuretan i da polupate ove utakmice sto su ostale do kraja sezone.Sretno u nastavku
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi