Alikadić zadovoljan nakon pobjede Iskre nad Cazinom

Postigao 22 poena

Alikadić zadovoljan nakon pobjede Iskre nad Cazinom

S. Mlaćo

Košarkaši Iskre u derbiju 10. kola A-2 lige grupa Sjever savladali su jučer KK Cazin 105:97 u veoma zanimljivom i neizvjesnom susretu do samog kraja. 

Junak pobjede Bugojanaca bio je Adi Alikadić, Goraždanin koji je sa kadetskom reprezentacijom naše zemlje  u Litvaniji osvojio zlato, a ostao je upamćen po tome kada je u duelu sa Italijom pogodio tricu sa pola terena.

Alikadić je protiv Cazinjana bio nezaustavljiv, upisao je 22 poena, a za SportSport.ba dao je svoje viđenje ovog susreta.


"Prvenstveno sam zadovoljan svojom igrom, ali uvijek gledamo ekipu. Pobijedili smo tih osam razlike, sada imamo prvo mjesto i borit ćemo se za play off i ulazak u viši rang. Gosti su veoma iskusna ekipa, pod košem veoma dobri, imaju dobre šutere i sigurno da je ovo bila jedan od najtežih prepreka za nas. Ja sam ipak zadovoljan, jer je ostvarena pobjeda", kazao je Alikadić za SportSport.ba. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi