Alisson brutalno ismijao Pickforda i zaradio ovacije Anfileda
Foto - Screenshot

Osvetio mu se

Alisson brutalno ismijao Pickforda i zaradio ovacije Anfileda

M. Šljivak

Liverpool je danas na Anfieldu u gradskom derbiju savladao Everton s 2:0.

Tako su Redsi velikog rivala gurnuli prema Championshipu, a oni nastavljaju borbu za titulu prvaka s Manchester Cityjem.

Interesanta situacija desila se u nadoknadi ovog meča, a u glavnoj ulozi bio je golman Liverpoola Alisson Becker, koji se odlučio 'narugati' koleg si druge strane Jordanu Pickfordu.

Kako je golman Evertona na kraju prvog dijela pokušao ukrasti vrijeme bacajući se na travnjak nakon što je uhvatio loptu, Alisson je odlučio da mu se osveti pred kraj meča.

Brazilski čuvar mreže uhvatio je loptu i zatim se u stilu Pickforda bacio na pod te je dobio velike ovacije s tribina Anfielda.

Pogledajte OVDJE kako je to izgledalo.

Mane je rijetko prgav, ali kada to bude onda pređe sve granice

Gotovo da niko ne može reći nijednu ružnu riječ za senegalskog fudbalera, ali u derbiju protiv Evertona danas je pokazao da zna biti i veoma prgav.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Tako je Mane nakon jednog duela pokušao prstom udariti u oko veznog fudbalera Evertona Allana. Kamera je sve snimila i zaista je ovo neočekivan potez od Manea.

Nervoznog Senegalca koji je dobio žuti karton Jurgen Klopp je odlučio zamijeniti u 60. minuti susreta.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

King_Kenny
...bolje da ste postavili onaj magicni prijem lopte petom Diaza,covjek je majstor.
5 0
bk123
Pickford najveće go vno medju stativama
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti