Alisson je izgubio samo jednu utakmicu na Anfieldu, ali tada nije bio član Liverpoola

Nevjerovatna statistika

Alisson je izgubio samo jednu utakmicu na Anfieldu, ali tada nije bio član Liverpoola

E. Oštraković

Od svog dolaska u Liverpool, Alisson je jedan od najboljih golmana na svijetu, te je itekako zaslužan za titule ovog kluba.

Ponudio je nešto novo ekipi koju sa klupe predvodi Jurgen Klopp, te je sa pravom zaradio epitet jednog do najboljih na svijetu.

Ludo zvuči podatak da je Alisson izgubio samo jednu utakmicu na Anfieldu, a još luđe da tada uopšte nije branio za Liverpool.

Dakle, dok je bio član Rome, prije nešto više od dvije godine, on je poražen na Anfieldu sa svojom tadašnjom ekipom.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Nakon toga došao je u Liverpool i nikada nije izgubio domaću utakmicu, što je zaista nevjerovatan podatak, ali to dovoljno pokazuje kakvu ekipu ima Liverpool.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi